Luckan Helsingfors

 Luckan/ Fredrik Enges

Luckan on suomenruotsalainen tiedotus- ja kulttuurikeskus Helsingforsin sydämessä. Meillä on tarjolla monenlaista toimintaa ja palveluita, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä, kaikille ikäryhmille. Löydät tapahtumamme Facebook-sivultamme täältä. Ja Instagram-tilimme täältä.

Luckan Helsingfors sijaitsee osoitteessa Yrjönkatu 27, Forumin takana, ja se on avoinna arkisin klo 11-17. Voit lukea suomenruotsalaisia sanoma- ja aikakauslehtiä kaikkialta Suomesta, käyttää asiakastietokoneitamme, tutustua meneillään oleviin näyttelyihin - joka kuukausi on kaksi näyttelyä - tai vain rentoutua mukavissa nojatuoleissa. Infotiskiltä saat tietoa ja apua kaikissa kysymyksissä, jotka koskevat Luckania, suomenruotsalaista yhteisöä, tai mitä tahansa muuta, missä tarvitset apua.

Luckan Integration on osa Luckania. Vuodesta 2008 lähtien Luckan Integration on tarjonnut tietoa ja neuvontaa, työpajoja, sosiaalisia tapaamisia ja mentorointia maahanmuuttajille. Seuraa Facebook-sivuamme saadaksesi tietoa tapahtumistamme pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa sekä lukeaksesi päivityksiämme.

Lapsille ja perheille Luckanilla on LillaLuckan. LillaLuckanissa on perhekahviloita lähes viikon jokaisena päivänä, sekä paljon muuta toimintaa. Löydät tapahtumat täältä.

Nuorille Luckanilla on UngInfo. UngInfo tarjoaa tietoa, neuvontaa, ohjausta ja koulutusta. Löydät Facebook-sivun täältä, ja UngInfo on aktiivinen myös Instagramissa.

Luckan ylläpitää myös Instagram-tiliä @thisissvenskfinland jossa joka viikko uusi suomenruotsalainen kertoo ajatuksistaan ja arjestaan.

Takaisin sivulle Kotoutuminen ruotsiksi

Suomi
Powered by TranslatePress
Siirry sisältöön