Ammattitaitoista neuvontaa suuntasi löytämiseen Suomissa.

Tarjoamme henkilökohtaista ohjausta, mentorointiohjelmia, työpajoja ja sosiaalisia tapaamisia. Tarjoamme myös tietoa ja ohjausta koskien ruotsinkielistä kotoutumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Varaa aika ohjaustapaamiseen

Tarjoamme maksuttomia yksilöllisiä neuvontatapaamisia, jotka ovat avoimia kaikille maahanmuuttajille oleskeluluvasta tai maahanmuuttostatuksesta riippumatta. Palvelu on saatavilla englanniksi, ruotsiksi, suomeksi, venäjäksi, amharaksi, hindiksi, urduksi ja nepaliksi. Varaa aika tai tule käymään pistäytymisaikoina. Annamme ohjausta myös lapsiperheille, joiden lapset ovat ruotsinkielisessä koulussa tai päiväkodissa pääkaupunkiseudulla, ota yhteyttä swedish@luckan.fi.

Mentorointi ja verkostoituminen

Haluatko tavata uusia ihmisiä? Haluatko laajentaa ammatillisia ja sosiaalisia verkostojasi? Luckan Integration tarjoaa kolme ohjelmaa: Dörren, FIKA, Ympyrä.

Tapahtumat ja työpajat

Luckan Integration järjestää tapahtumia ja työpajoja jotka tukevat työnhakua mutta luomme myös sosiaalisia kohtaamispaikkoja. Järjestämme myös ruotsinkielisiä kahviloita.

Kotoutuminen ruotsiksi

Tältä verkkosivustolta löydät hyödyllistä tietoa harkitseville ihmisille kotoutumista ruotsiksi pääkaupunkiseudulla Helsingissä. Tervetuloa Suomeen!

Rahoittama