Ammattitaitoista neuvontaa suuntasi löytämiseen Suomissa.

Tarjoamme henkilökohtaista ohjausta, mentorointiohjelmia, työpajoja ja sosiaalisia tapaamisia. Tarjoamme myös tietoa ja ohjausta koskien ruotsinkielistä kotoutumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Varaa aika ohjaustapaamiseen

Tarjoamme henkilökohtaisia neuvontatapaamisia ilmaiseksi tapaamiset ovat avoimia kaikille maahanmuuttajille heidän oleskeluluvastaan tai maahanmuuttotilastaan riippumatta. Palvelu on saatavana englanniksi, ruotsiksi, suomeksi, arabiaksi ja ranskaksi. Varaa tapaaminen tai tule käymään drop-in ajoillamme. Tarjoamme myös ohjausta perheille joilla on lapsia ruotsalaisessa koulussa tai päiväkodissa pääkaupunkiseudulla, ota yhteyttä osoitteeseen swedish@luckan.fi

Mentorointi ja verkostoituminen

Haluatko tavata uusia ihmisiä? Haluatko laajentaa ammatillisia ja sosiaalisia verkostojasi? Luckan Integration tarjoaa kolme ohjelmaa: Dörren, FIKA, Ympyrä.

Tapahtumat ja työpajat

Luckan Integration järjestää tapahtumia ja työpajoja jotka tukevat työnhakua mutta luomme myös sosiaalisia kohtaamispaikkoja. Järjestämme myös ruotsinkielisiä kahviloita.

Kotoutuminen ruotsiksi

Tältä verkkosivustolta löydät hyödyllistä tietoa harkitseville ihmisille kotoutumista ruotsiksi pääkaupunkiseudulla Helsingissä. Tervetuloa Suomeen!

Rahoittama