Oletko utelias tapaamaan uusia ihmisiä?

Mitä tapahtuu CIRKELN?

CIRKELN-koordinaattori luo sinulle hakemuksesi tietojen perusteella ryhmän, johon kuuluu kahdesta neljään muuta henkilöä, joilla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Sen jälkeen voitte yhdessä päättää, mitä toimintaa, milloin ja missä tapaatte.
CIRKELN-ryhmät voivat esimerkiksi retkeillä, tavata kahvilla, harjoitella kieliä, tutustua muihin kulttuureihin, käydä elokuvissa tai konserteissa, vierailla museoissa tai nähtävyyksissä pääkaupunkiseudulla, kokeilla urheilua yhdessä tai vain kävellä kävelyllä. Päätätte yhdessä, mitä haluatte tehdä!

Järjestämme myös joka kuukausi Luckanissa yhden CIRKELN-yhteisötapahtuman, johon kutsumme kolme ryhmää, jotka eivät ole vielä tavanneet, yhdistämään voimansa ja harrastamaan hauskaa vuorovaikutteista toimintaa yhdessä. 

FAQ

Cirkeln tarkoittaa ruotsiksi "ympyrää". Se on ohjelma, joka on suunniteltu helpottamaan yhteyksiä uusiin ihmisiin. CIRKELN alkaa vain yhdestä henkilöstä ja kukoistaa, kun kolme tai useampi henkilö yhdistyy yhteisen päämäärän vuoksi. Koordinaattorimme on täällä luomassa näitä piirejä osallistujien kiinnostuksen kohteiden ja kielten perusteella, joita he osaavat.

Tarkoituksena on tavata uusia ihmisiä, joilla on joko yhteisiä tai ihanan ainutlaatuisia kiinnostuksen kohteita. Alla on muutamia ideoita, joiden avulla saat inspiraatiota:

Luonto: Retkeily, puutarhanhoito, erämaan tutkiminen, ekologisen elämäntavan omaksuminen tai ympäristöasioiden edistäminen.

Kulttuuri: Musiikki, kirjallisuus, runous, elokuvat, kielet, filosofia, koulutus ja taide.

Urheilu: Juhlimme liikunnan iloa, olipa kyse sitten kuntosaliharjoittelusta, tanssista, hiihtämisestä, nyrkkeilystä, uimisesta, joogasta tai pelkästä kävelystä - valinta on sinun.

Elämäntapa: Tutustu käsitöihin, ruoanlaittoon, muotiin tai ojenna auttava kätesi vapaaehtoistyön kautta.

Pyydän teitä pitämään sydämenne ja mielenne avoimina. Läsnäolonne on arvokas lisä lämpimään ja tervetulleeseen yhteisöön.

CIRKELN toivottaa pääkaupunkiseudulla asuvat vähintään 18-vuotiaat henkilöt lämpimästi tervetulleiksi mukaan. Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia tai tarpeita, älä epäröi kertoa niistä meille. Näin voimme yhdessä löytää sinulle sopivimmat ratkaisut.

Liity CIRKELNiin täyttämällä alla oleva rekisteröintilomake. Vastaa kysymyksiin ja mainitse kiinnostuksesi ja odotuksesi. Tämän jälkeen saat koordinaattorilta sähköpostia, jossa on muutamia ehdotuksia muista CIRKELNin osallistujista ja aktiviteeteista. Päätätte yhdessä, mitä teette, milloin, missä ja miten. Henkilötietojasi hallinnoidaan meidän GDPR sääntely. 

CIRKELNiä yhdistävät yhteisen puhutun kielen ja yhteisten kiinnostuksen kohteiden jakamat ilot. Kielitaidostasi ei tarvitse olla huolissaan; tärkeintä on vain kyky ilmaista itseäsi ja luoda yhteyksiä muihin. Samanlaisten kiinnostuksen kohteiden jakaminen tasoittaa tietä yhdessä vietetyille ihanille hetkille. Lisäksi tämä on loistava tilaisuus tutustua uusiin kiinnostuksen kohteisiin.

Ymmärrämme, että ensimmäisen vuorovaikutuksen aloittaminen uusien ihmisten kanssa voi joskus olla hieman haastavaa. Siksi olemme täällä tarjoamassa tukeamme ja toivomme, että tämä voi olla sinulle toinen tapa solmia uusia suhteita.

Kaikkia henkilöitä arvostetaan tasapuolisesti ja kohdellaan kunnioittavasti, ja he saapuvat ajoissa CIRKELN-kokouksiin. Jos et voi osallistua, ilmoita siitä kaikille. Jos kohtaat haasteita tai epävarmuustekijöitä, ota meihin yhteyttä, ja hätätilanteissa soita 112.

Voitte jatkaa tapaamisia ryhmänne kanssa, jos kaikki haluavat. Voit osallistua niin moneen CIRKELN-ryhmään kuin haluat; ilmoita asiasta koordinaattorille. CIRKELNin osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita myös muuhun Luckanin toimintaan. Palautteesi on korvaamaton apu, joka auttaa meitä parantamaan palveluitamme.

Suomi
Powered by TranslatePress
Siirry sisältöön