Möt Ramona, vår nya CIRKELN-koordinator

Publicerat den Kategoriserat som Nyheter, Nyheter

Vi vill presentera vår nya kollega, Ramona Larsen, som nyligen har anslutit sig till vårt team som CIRKELN-koordinator. Ramona är en utmärkt koordinator med en varm personlighet och förstahandserfarenhet som nykomling, som söker nya vänner för att njuta av roliga aktiviteter och skapa en känsla av tillhörighet.

Jag heter Ramona och är 34 år gammal. Jag flyttade till Finland för 2,5 år sedan. Ursprungligen kommer jag från Uganda och flyttade därifrån för 9 år sedan. Sedan dess har jag bott i Nigeria, Nederländerna, Tyskland, Bahrain och nu i Finland. Helsingfors känns som hemma, kanske på grund av naturen och de lugna människorna. Jag flyttade till Finland på grund av min mans arbete och bestämde mig för att anmäla mig till svensk integration. Jag älskar naturen här och tycker om att ta promenader i skogen när jag får chansen. På fritiden gillar jag att gå till gymmet och just nu ska jag försöka göra lite abstrakt konst DIY med mina barn för skojs skull.

Tidigare har jag varit engagerad i volontärarbete med Mödrar i näringslivet (MIB). Jag arbetade som volontär i kommunikationsteamet, där jag skötte kommunikationen på sociala medier och anordnade evenemang. När vi precis hade flyttat hit arbetade jag på Posti. Det var en bra erfarenhet vid en tidpunkt då jag verkligen behövde komma ut ur huset och göra något.

Jag älskar att träffa nya människor och prova nya saker - mat, platser, hobbyer, traditioner och att lära mig om andra kulturer. Som en CIRKELN koordinator, skapar jag sociala cirklar med tre till fem likasinnade personer som delar liknande intressen och språk och som också är nyfikna på att träffa och lära känna nya människor. Eftersom jag själv har bott i flera andra länder har jag erfarenhet av utmaningen att bilda nya vänskaper och integreras i ett nytt samhälle. Det är en av anledningarna till att jag gillar mitt jobb, eftersom jag verkligen kan relatera till mina kunder!

Publicerat den
Svenska
Powered by TranslatePress
Hoppa till innehåll