Är du nyfiken på att träffa nya människor?

Vad händer i CIRKELN?

Baserat på dina ansökningsuppgifter skapar CIRKELN-koordinatorn en grupp för dig med två till fyra andra personer med gemensamma intressen. Därefter kan ni tillsammans bestämma vilken aktivitet, när och var ni ska träffas.
CIRKELN-grupper kan till exempel vandra, fika, öva språk, utforska andra kulturer, se en film eller en konsert, besöka museer eller sevärdheter i huvudstadsregionen, prova på en sport tillsammans eller bara ta en promenad. Tillsammans bestämmer ni vad ni vill göra!

Foto: Matti Pyykkö / Helsingfors stad

VANLIGA FRÅGOR

Cirkeln betyder "cirkeln" på svenska. Det är ett program som är utformat för att underlätta kontakter med nya människor. CIRKELN startar med bara en person och blomstrar när tre eller fler individer förenas med ett gemensamt syfte. Vår koordinator är här för att skapa dessa cirklar baserat på deltagarnas intressen och de språk de är bekväma med.

Tanken är att träffa nya människor som har antingen gemensamma intressen eller helt unika intressen. Nedan hittar du några idéer som kan ge dig inspiration:

Natur: Vandring, trädgårdsarbete, utforskning av vildmarken, en ekologisk livsstil eller engagemang för miljöfrågor.

Kultur: Musik, litteratur, poesi, filmer, språk, filosofi, utbildning och konst.

Sport: Vi hyllar glädjen i att röra på sig, oavsett om det är ett gympass, dans, skidåkning, boxning, simning, yoga eller en enkel promenad - valet är ditt.

Livsstil: Utforska hantverk, matlagning, mode, eller sträck ut en hjälpande hand genom volontärarbete.

Vänligen ha ett öppet hjärta och sinne. Din närvaro är ett värdefullt tillskott till vårt varma och välkomnande samhälle.

CIRKELN välkomnar personer från 18 år och uppåt i huvudstadsregionen att arbeta hos oss. Om du har några specifika krav eller behov, tveka inte att dela dem med oss. På så sätt kan vi arbeta tillsammans för att hitta de lämpligaste lösningarna för dig.

Gå med i CIRKELN genom att fylla i registreringsformuläret nedan. Svara på frågorna och berätta om ditt intresse och dina förväntningar. Efter det kommer du att få ett e-postmeddelande från koordinatorn med några förslag på andra CIRKELN-deltagare och aktiviteter. Tillsammans bestämmer ni vad ni ska göra, när, var och hur. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med vår GDPR reglering. 

Det som förenar CIRKELN är glädjen över ett gemensamt talat språk och gemensamma intressen. Du behöver inte oroa dig för dina språkkunskaper; det enda som verkligen betyder något är din förmåga att uttrycka dig och få kontakt med andra. Att dela liknande intressen banar väg för underbara stunder tillsammans. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle att utforska nya intressen.

Vi förstår att det ibland kan vara lite utmanande att inleda den första interaktionen med nya människor. Därför finns vi här för att erbjuda vårt stöd och hoppas att detta kan vara ytterligare ett sätt för dig att knyta nya kontakter.

Alla individer värderas lika och behandlas med respekt, inklusive att komma i tid till CIRKELN-möten. Om du inte kan delta, vänligen informera alla. Om du ställs inför utmaningar eller osäkerheter, kontakta oss, och i nödsituationer, ring 112.

Du kan fortsätta att träffas med din grupp om ni alla vill det. Du kan delta i så många CIRKELN-grupper som du vill, bara du informerar koordinatorn. CIRKELN-deltagare är också varmt välkomna att delta i andra Luckan-aktiviteter. Din feedback är ovärderlig för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster.

Svenska
Powered by TranslatePress
Hoppa till innehåll