CIRKELN Sosiaalinen verkostoituminen Mingles

Julkaistu Kategoria(t): Uutiset

Luckan Cirkeln on hiljattain isännöinyt kolmea eri Cirkeln-ryhmää illanviettoon, jossa on ollut mahdollisuus seurustella ja verkostoitua. Minglet ovat osa Luckan Integrationjatkuvat ponnistelut yhteisöllisyyden edistämiseksi ja mahdollisuuksien luomiseksi uusille tulokkaille ja paikallisille, jotta he voivat luoda mielekkäitä yhteyksiä.

On ollut hämmästyttävää nähdä ystävyyssuhteet, jotka muodostuivat nopeasti erilaisista taustoista tulevien osallistujien välille, kun he keskustelivat, jakoivat tarinoita ja löysivät yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Rento ilmapiiri yhdistettynä hauskoihin jäänmurtajiin ja vuorovaikutteisiin aktiviteetteihin auttoi murtamaan rajoja ja rohkaisi kaikkia tutustumaan toisiinsa.

Itse asiassa yksi uusista ryhmistä, jotka osallistuivat mingleihin, päätti kokea ainutlaatuisen helsinkiläisen perinteen yhdessä minglejen jälkeen ja suunnitteli matkaa Sompasaunalle. Toinen ryhmä valitsi rennommat puitteet jatkotapaamiselleen ja kokoontui kahville töiden jälkeen. Liity Cirkelniin!

Julkaistu
Suomi
Powered by TranslatePress
Siirry sisältöön