Terveydenhuolto ja sosiaalipalvelut

 Laura Oja / Helsinki Marketing

Helsinki

Ruotsinkieliset terveydenhuollon palvelut Helsingissä löytyvät tältä verkkosivustolta. Rastita ruutu kohdassa "Näytä ruotsinkieliset palvelupisteet". Tältä verkkosivustolta löydät sosiaalipalvelut ruotsiksi.
Ruotsinkieliset palvelut on keskitetty tiettyihin paikkoihin niiden saatavuuden varmistamiseksi. Jos olet kotoutunut ruotsiksi tai jos lapsesi käyvät ruotsinkielistä päiväkotia tai koulua, suosittelemme että käytät ruotsinkielisiä terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluja. Työntekijöillä on tietoa muista ruotsinkielisistä palveluista, ja he voivat auttaa sinua paremmin.

Espoo

Espoossa ei ole erillisiä ruotsinkielisiä terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluja. Parhaiten ruotsinkielistä terveydenhuolto saa kun soitat, kun varaat ajan. Valitse pudotusvalikosta Espoo. Voit pyytää ruotsinkielistä palvelua, mutta sitä ei voida taata.

Vantaa

Vantaalla ei ole erillisiä ruotsinkielisiä terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluja. Kun varaat ajansinun on ajanvarauksen yhteydessä tiedettävä terveysasemasi nimi. Voit soittaa varataksesi ajan ja pyytää palvelua ruotsiksi. Jos sitä ei voida järjestää, voidaan käyttää tulkkipalvelua.

Kauniainen

Kauniaisissa ei ole erillisiä ruotsinkielisiä terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluja. Kun varaat ajan voit pyytää palvelua ruotsiksi. Valitse pudotusvalikosta Kauniainen.

Takaisin sivulle Kotoutuminen ruotsiksi

Suomi
Powered by TranslatePress
Siirry sisältöön