Hälso- och sjukvård samt sociala tjänster

 Laura Oja / Helsingfors marknadsföring

Helsingfors

Hälso- och sjukvård på svenska i Helsingfors hittar du på denna webbplats. Kryssa i rutan bredvid "Visa serviceställen som ger service på svenska". På denna webbplats hittar du sociala tjänster som erbjuds på svenska.
De svenska tjänsterna har koncentrerats till vissa platser för att säkerställa att deras tillgänglighet. Det rekommenderas att du använder de svenska social- och hälsovårdstjänsterna om du integrerar på svenska, eller om dina barn går i svensk dagvård eller skola. Personalen har kunskap om andra tjänster som erbjuds på svenska och kan hjälpa dig bättre.

Esbo

Esbo har ingen separat svenskspråkig hälso- och sjukvård eller socialtjänst. Den bästa chansen att få vård på svenska är att ringa när du bokar en tid. Använd drop-down menyn för att välja Esbo/Espoo. Du kan be om service på svenska men det är inte garanterat.

Vanda

Vanda har inte separata svenskspråkiga hälsovårds- och socialtjänster. När du bokar entid behöver du veta namnet på din hälsostation. Du kan ringa för att boka tid och be om service på svenska. Om det inte går att ordna kan en tolktjänst tillkallas.

Grankulla

Grankulla har ingen separat svenskspråkig hälsovård och socialtjänst. När du boka ett möte kan du be om service på svenska. Använd drop-down menyn för att välja Grankulla/Kauniainen.

Tillbaka till Integration på svenska

Svenska
Powered by TranslatePress
Hoppa till innehåll