Pääkaupunkiseudun kuntien esittely

 

Helsinki

Welcome Helsinki , Helsingin kaupungin sivusto. Sivustolla esitellään työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, asumista Helsingissä, päivähoitoa ja kouluja, terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluja, sekä liikkumista kaupungissa.

Muutto Helsinkiin , InfoFinland. Sivustolla on artikkeleita Helsingissä asumisesta, työstä ja yrittäjyydestä, kaksikielisyydestä, suomen ja ruotsin kielistä, ja paljon muuta.

New in Helsinki on Helsingin kaupungin Facebook-sivu. Sivulta löydät tietoa siitä, mitä kaupungilla tapahtuu.

My Helsinki on sivusto, jossa paikalliset antavat parhaita vinkkejä otsikoilla "Näe & koe", "Ruoka & juoma", ja "Elämää Helsingissä".

Espoo

Tämän takia sinun kannattaa muuttaa Espooseen, kaupungin tekemä video.

Hei Espoo tarjoaa sinulle oppaan askel askeleelta ennen Espooseen muuttoa, sen aikana ja sen jälkeen.

Visit Espoo , Espoon kaupungin sivusto. Artikkeleita siitä millaista tekemistä ja nähtävää Espoossa on.

Sisään Espooseen auttaa yrityksiä, sijoittajia, vierailijoita ja matkailualan ammattilaisia löytämään liiketoimintamahdollisuuksia ja jännittäviä seikkailuita Espoon innovaatio- ja matkailuekosysteemeissä.

Muutto Espooseen InfoFinland. Sivulla on artikkeleita Esboon asettumisesta, työstä ja yrittäjyydestä, suomen ja ruotsin kielestä, asumisesta, koulutuksesta, terveydestä ja perheestä, ongelmatilanteista ja vapaa-ajasta Esbossa.

Kauniaisissa

Kauniainen Kauniaisten kaupunki. Kaupungin viralliset englanninkieliset verkkosivut. Sivuilla on tietoa kaupungista ja julkisesta päätöksenteosta, sosiaali- ja terveydenhuollosta, koulutuksesta ja päivähoidosta, kulttuurista ja vapaa-ajan toiminnasta sekä asumisesta ja ympäristöstä.

Muutto Kauniaisiin InfoFinland. Sivulla on artikkeleita Grankullaan asettumisesta, työstä ja yrittäjyydestä, suomen ja ruotsin kielestä, asumisesta, koulutuksesta, terveydestä ja perheestä, ongelmatilanteista ja vapaa-ajasta Grankullassa.

Vantaalla

Vantaan kaupungin virallinen verkkosivusto. Sivustolta löydät perustiedot kaupungista.

Muutto Vantaalle InfoFinland. Sivustolla on artikkeleita asettautumisesta Vantaalle, työstä ja yrittämisestä, suomen ja ruotsin kielestä, asumisesta, koulutuksesta, terveydestä ja perheestä, ongelmatilanteista ja vapaa-ajasta Vantaalla.

Takaisin sivulle Kotoutuminen ruotsiksi

Suomi
Powered by TranslatePress
Siirry sisältöön