Kommunernas presentationer

 

Helsingfors

Välkommen till Helsingfors av Helsingfors stad. På webbplatsen presenteras balansen mellan arbete och privatliv, boende i Helsingfors, dagvård och skolor, hälsovård och sociala tjänster samt hur man tar sig runt i staden.

Flytta till Helsingfors av InfoFinland. På webbplatsen finns bland annat artiklar om att bo i Helsingfors, arbete och företagande, de två språken finska och svenska och mycket mer.

Nytt i Helsingfors är en Facebook-sida som drivs av Helsingfors stad. På sidan hittar du information om vad som är på gång i staden.

Mitt Helsingfors är en webbplats där lokalbefolkningen ger sina bästa tips under rubriker som See & Do, Eat & Drink och Life in Helsinki

Esbo

Därför ska du flytta till Esbo, en video från staden.

Hej Esbo erbjuder dig en steg-för-steg-guide före, under och efter flytten till Esbo.

Besök Esbo av Esbo stad. Artiklar om saker att göra och se i Esbo.

Gå in i Esbo hjälper företag, investerare, besökare och reseproffs att få tillgång till affärsmöjligheter och spännande äventyr i Esbos innovations- och reseekosystem.

Flytta till Esbo av InfoFinland. På sidan finns artiklar om att bosätta sig i Esbo, arbete och företagande, finska och svenska, boende, utbildning, hälsa och familj, problematiska situationer och fritid i Esbo.

Grankulla heter

Grankulla av staden Kauniainen. Stadens officiella webbplats på engelska. Här finns information om staden och offentligt beslutsfattande, sociala tjänster och hälsovård, utbildning och dagvård, kultur och rekreation samt boende och miljö.

Flytta till Grankulla av InfoFinland. På sidan finns artiklar om att bosätta sig i Grankulla, arbete och företagande, finska och svenska, boende, utbildning, hälsa och familj, problematiska situationer och fritid i Grankulla.

Vanda heter

Vanda stads officiella webbplats. På webbplatsen hittar du grundläggande information om staden.

Flytta till Vanda av InfoFinland. På webbsidan finns artiklar om att bosätta sig i Vanda, arbete och företagande, finska och svenska, boende, utbildning, hälsa och familj, problemsituationer och fritid i Vanda.

Tillbaka till Integration på svenska

Svenska
Powered by TranslatePress
Hoppa till innehåll