Möt vår nya FIKA-koordinator!

Publicerat den Kategoriserat som Nyheter

Mitt namn är Nanny, och min resa till att bli en FIKA koordinator i det här teamet har varit ganska oväntat. Jag har ägnat större delen av mitt liv åt att arbeta med humanitärt bistånd och utvecklingsbistånd. En allvarlig stroke ledde dock till att jag tog ett 12-årigt uppehåll från arbetslivet. När jag hörde talas om tjänsten som FIKA-koordinator väcktes mitt intresse och jag bestämde mig för att ansöka. Intressant nog är det första gången på 30 år som jag har arbetat på svenska, och jag måste säga att det har varit en riktigt trevlig upplevelse. Det som lockar mig mest med att vara FIKA-koordinator är möjligheten att hjälpa invandrare på deras resa att integreras i huvudstadsregionen. Luckan, med sin mångsidiga och inkluderande miljö, fungerar som en utmärkt mötesplats för ett brett spektrum av människor, vilket gör denna roll ännu mer meningsfull.

I min roll som FIKA-koordinator vägleds jag av värderingarna öppenhet, transparens och professionalism. Dessa principer är avgörande för att skapa en miljö som främjar en stark känsla av gemenskap och sociala kontakter. När det gäller att matcha FIKA-par anser jag att det är viktigt att ta hänsyn till gemensamma hobbies och intressen. När mentorer och adepter har gemensamma nämnare kan de knyta djupare kontakter och upprätthålla en framgångsrik mentorsrelation. Detta är en viktig aspekt som jag kommer att fokusera på i min roll.

Utanför jobbet är mina intressen främst läsning och resor. Jag är en inbiten läsare och har vanligtvis två eller tre böcker på gång samtidigt. Dessutom har jag en stor passion för att resa och har haft förmånen att besöka över 70 länder, utforska olika kulturer och få olika erfarenheter.

Som ny i detta team har mina första observationer varit mycket positiva. Det är en dynamisk och ungdomlig grupp av individer som arbetar självständigt men som alltid är villiga att erbjuda sin hjälp och sitt stöd. Lagandan här är verkligen anmärkningsvärd och skapar en välkomnande och samarbetsinriktad atmosfär. Jag ser fram emot att bidra till teamet och göra en positiv inverkan som FIKA-koordinator. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor!

Publicerat den
Svenska
Powered by TranslatePress
Hoppa till innehåll