Tapaa uusi FIKA-koordinaattorimme!

Julkaistu Kategoria(t): Uncategorized

Nimeni on Nanny, ja matkallani tulla FIKA-mentorointiin koordinaattori tässä joukkueessa on ollut varsin odottamaton. Olen työskennellyt suurimman osan elämästäni humanitaarisen avun ja kehitysavun parissa. Vakava aivohalvaus johti kuitenkin siihen, että jouduin pitämään 12 vuoden tauon työelämästä. Kun kuulin FIKA-koordinaattorin tehtävästä, se herätti kiinnostukseni, ja päätin hakea sitä. Mielenkiintoista kyllä, tämä on ensimmäinen kerta 30 vuoteen, kun työskentelen ruotsin kielellä, ja minun on sanottava, että se on ollut todella miellyttävä kokemus. FIKA-koordinaattorina toimimisessa minua innostaa eniten mahdollisuus auttaa maahanmuuttajia heidän matkallaan kotoutua pääkaupunkiseudulle. Luckan, jonka ympäristö on monipuolinen ja osallistava, toimii erinomaisena kohtaamispaikkana monenlaisille ihmisille, mikä tekee tästä tehtävästä entistäkin merkityksellisemmän.

FIKA-koordinaattorina minua ohjaavat avoimuuden, läpinäkyvyyden ja ammattimaisuuden arvot. Nämä periaatteet ovat ratkaisevan tärkeitä luotaessa ympäristöä, joka edistää vahvaa yhteisöllisyyttä ja sosiaalista yhteenkuuluvuutta. FIKA-parien yhteensovittamisessa on mielestäni olennaista ottaa huomioon yhteiset harrastukset ja kiinnostuksen kohteet. Kun mentoreilla ja mentoroitavilla on yhteinen sävel, he voivat luoda syvemmän yhteyden ja ylläpitää menestyksekästä mentorointisuhdetta. Tämä on keskeinen näkökohta, johon keskityn tehtävässäni.

Työn ulkopuolella kiinnostukseni kohdistuu pääasiassa lukemiseen ja matkustamiseen. Olen innokas lukija, ja minulla on yleensä kaksi tai kolme kirjaa yhtäaikaisesti käsissäni. Lisäksi minulla on syvä intohimo matkustamiseen, ja minulla on ollut etuoikeus vierailla yli 70 maassa, tutustua eri kulttuureihin ja saada monipuolisia kokemuksia.

Koska olen uusi tulokas tässä joukkueessa, ensimmäiset havaintoni ovat olleet varsin myönteisiä. Kyseessä on dynaaminen ja nuorekas ryhmä yksilöitä, jotka työskentelevät itsenäisesti mutta ovat aina valmiita tarjoamaan apuaan ja tukeaan. Tiimihenki täällä on todella merkittävä, ja se luo viihtyisän ja yhteistyökykyisen ilmapiirin. Odotan innolla, että pääsen antamaan panokseni tiimiin ja vaikuttamaan myönteisesti FIKA-koordinaattorina. Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

Julkaistu
Suomi
Powered by TranslatePress
Siirry sisältöön