Tekemistä vauvoille ja taaperoille

 

Yleistä

Vauvan ensimmäinen vuosi on oppimisen aikaa koko perheelle. Helsingin kaupungin "0-1-vuotiaat lapset" -verkkosivulla on opas vauvan ensimmäisestä ikävuodesta sekä tietoa kaupungin tarjoamista palveluista vauvan syntymän jälkeen.

Småbarnsföräldrar i huvudstadsregionen on hyvä Facebook-ryhmä, johon kannattaa liittyä. Siellä voit jakaa tietoa, kysyä kysymyksiä ja saada vinkkejä pääkaupunkiseudun ruotsinkielisiltä pienten lasten vanhemmilta.

Vauvauinti

Folkhälsan on voittoa tavoittelematon suomenruotsalainen sosiaalialan järjestö. Se järjestää vauva- ja perheuintia kaikissa pääkaupunkiseudun kunnissa. Vauvauinti voidaan aloittaa, kun vauva on 3 kuukauden ikäinen ja painaa vähintään 5 kiloa. Yläikärajaa ei ole.

Helsinki

LillaLuckan Helsingin keskustassa tarjoaa monia erilaisia perhekahviloita. Kaikki perheet ovat tervetulleita maksuttomiin kahviloihin, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perhekahviloiden ohjelma julkaistaan viikoittain Facebook-ryhmässä. LillaLuckans familjecaféer.

Folkhälsan järjestää perhekahvilaa (familjecafé Tallen) Lauttasaaressa. Perhekahvila on avoinna tiistaisin ja perjantaisin.

Folkhälsan järjestää myös muita perhekahviloita..

Helsingin kaupunki järjestää ruotsinkielisiä perhetapahtumia Oodissa.

Puotilassa toimii perhekahvila.

Musiikkileikkikoulu vauvoille toimii Johanneksenkirkossa.

Espoo

Espoon seurakunnat järjestävät perhekahviloita eri kappeleissa ympäri Espoota.

Folkhälsan järjestää myös perhekahviloita.

Vantaa

Vantaan seurakunnat järjestävät erilaisia tapahtumia ja perhekahviloita kappeleissa ympäri Vantaata.

Kauniainen

Kauniaisten kaupunki"Öppna Familjeverksamhet" Facebook-sivulla on tietoa erilaisesta perhetoiminnasta, jota Kauniaisten kaupunki tarjoaa.

Kasavuoren leikkiberget-puistossa perheet voivat tulla ja liittyä Ekebon päiväkodin lasten ja aikuisten seuraan keskiviikkoisin klo 9:15-11:00.

Takaisin sivulle Kotoutuminen ruotsiksi

Suomi
Powered by TranslatePress
Siirry sisältöön