Ruotsin kurssit

Täältä löydät laajan valikoiman ruotsinkielisiä kursseja ja resursseja, sekä paikan päällä että verkossa.

Eri tasot

Kielikurssit on luokiteltu A:sta C:hen, ja A on tarkoitettu aloittelijoille. Tässä on lyhyt selitys eri tasoista:
A1 - tällä tasolla sinulla on erittäin rajallinen tietämys ja olet lähellä aloittelijoita.
A2 - sinulla on vielä suhteellisen vähän tietoa.
B1 - alat saada otetta kielestä ja pystyt ilmaisemaan itseäsi joissakin yhteyksissä melko hyvin.
B2 - teillä on hyvät tiedot.
C1 ja C2 - ovat edistyneempiä tasoja. Jos olet näillä tasoilla, olet usein opiskellut kieltä yliopistossa tai vastaavalla tasolla. Puhut ja kirjoitat kieltä vapaasti.

Voit ottaa tämän ohjeellisen online itsetesti jos et ole varma, millä tasolla olet. Monet koulutuksen tarjoajat testaavat uusien opiskelijoidensa kielitaidon.

Aikuiskoulutuskeskukset

Kurssit ovat maksullisia. Jos et löydä mitään kurssia palveluntarjoajalta, se tarkoittaa, että heillä ei ole tällä hetkellä kursseja. Siinä tapauksessa voit katsoa verkkokursseja alempana tällä sivulla.

Helsingin seudun kesäyliopisto on kursseja, joilla oletetaan, että osaat puhua suomea tai englantia. Lähtötasot ovat 0, A1, A2, B1. Kurssit kestävät kaksi viikkoa, ja niitä järjestetään toukokuusta elokuuhun.

Grankulla medborgarinstitut on kursseja lukuvuoden aikana.

svenska.fi on ruotsinkielisten ja ruotsinkielisten ihmisten yhdistys. He järjestävät ruotsin kielen verkkokursseja, joihin kuuluu henkilökohtaisia opastuksia ja ruotsin kielen tapahtumia Helsingissä osallistujille. Kurssitasot ovat A1-A2, A1-A2, B1-B2 ja YKI-tutkintoon valmistautuminen.

Ilmaiset verkkokurssit ja verkkoresurssit

Digitala spåret

Olettaa, että osaat ruotsia tai englantia. Tasot helposta edistyneeseen; A1x2, A2, B1, B2 ja C. Vuodelta 2008, joten hieman vanhanaikaista, mutta hyvää tietoa. Saattaa olla vaikea selata sellaiselle, joka ei osaa ruotsia hyvin.

Auttaa sinua löytämään verkkosivuja, joilla voit opiskella ja harjoitella ruotsia eri tasoilla. Täällä on linkkejä leksikoihin, uutissivuihin, lehtiin, radioon, sfi-sivuihin teemoittain (terveys, kulttuuri, perhe, talous ...).

Finland Swedish Online A1 +

Olettaa, että osaat englantia. On sivusto, jossa voit opiskella ruotsia itse, alkeistasolta alkaen.

Hei ruotsalainen!

Olettaa, että osaat ruotsia. Interaktiivinen materiaali ruotsin kielen oppimiseen. Voit kuunnella ja oppia sanoja teemojen mukaan.

Helmet OverDrive.

Olettaa, että osaat venäjää. Se edellyttää Helmet-kirjastokorttia. On lisenssi / kielikurssi. Voit lainata 7 tai 14 päiväksi tai varata.

Kypärän verkkokirjat

Olettaa, että osaat suomea. Se edellyttää Helmet-kirjastokorttia. Verkkokielen kurssi. Opiskelu perustuu kuuntelemalla oppimiseen ja kursseilla on myös interaktiivisia tehtäviä. Kurssien laina-aika on 14 päivää. Jos kurssia ei ole heti saatavilla, voit varata sen.

Koti Suomessa A1 +

Olettaa, että osaat ruotsia. Voidaan kuunnella ja lukea. Materiaali on kuin tarina ja käsittelee erilaisia arkielämän tilanteita. On olemassa testimateriaalia.

Lango.fi

Olettaa, että osaat suomea. Vaatii FB-tilin. Ilmainen sovellus, josta löydät keskustelukavereita muilla kielillä. Lango ehdottaa sopivia keskustelukavereita käyttäjän valinnan perusteella. He voivat lähettää toisilleen viestejä ja sopia tapaamisesta esimerkiksi kirjaston tiloissa tai valita keskustelun verkossa esimerkiksi Skypen kautta.

Learning Swedish A1 +

Olettaa, että osaat ruotsia. Tämä on ilmainen ruotsin kielen alkeiskurssi itseopiskeluun verkossa, jonka Ruotsin instituutti on kehittänyt yhteistyössä ruotsalaisten ja ulkomaisten yliopistojen kanssa.

Lexin - teemakuvia

Olettaa, että osaat ruotsia. Tekstiin yhdistettyjen teemakuvien avulla opit monenlaisia ruotsin kielen sanoja eri aloilta.

Learn Swedish

Olettaa, että osaat englantia. Se on kirjaston vieressä, ja odotusaika on 6 kuukautta.

Ruotsin kielen oppiminen

Olettaa, että osaat englantia. Ruotsin kielen oppiminen on ilmainen ruotsin kielen verkkokurssi aloittelijoille, jossa on materiaalia itseopiskeluun aikuisopiskelijoille. Myös sovellus

Loecsen 

Olettaa, että osaat englantia. Valtava valikoima kieliä kielten välisenä kielenä. Kuuntele ja lue. On testimahdollisuus

Naxos

Olettaa, että osaat englantia. Se edellyttää Helmet-kirjastokorttia. Kuuntele ja toista. Kirjoita hakukenttään ruotsin kieli.

  1. Siirry Naxos Spoken Words -verkkosivustolle.
  2. Kirjoita Helmet-kirjastokorttisi numero (ilman välilyöntejä) ja valitse Kirjaudu sisään.

Napsauta opiskelijan / jäsenen soittolistojen linkkiä. Syötä tietosi. Saat vahvistussähköpostin. Seuraa ohjeita.

  1. Lataa NSWL-sovellus mobiililaitteellesi.
  2. Kirjaudu sovellukseen ja nauti äänikirjoista. Muista kirjautua ulos, kun lopetat kuuntelun. Palveluun voi olla samanaikaisesti kirjautuneena vain rajoitettu määrä kuuntelijoita.

Promentor

Olettaa, että osaat suomea. Kirjaudu sisään Helmet-koodeilla. Ensimmäinen menee läpi, jossa voit lukea ja kuunnella kielioppia. Sitten voit tehdä kielioppiharjoituksia osiossa. Kurssit ovat vuorovaikutteisia, eli opiskelija saa palautetta siitä, miten hän pärjää.

SFIF

Olettaa, että osaat ruotsia. Tämä on verkkopohjainen oppimateriaali, jota opettajat ja opiskelijat voivat käyttää vapaassa opetuksessa ruotsin kielen opetukseen. Materiaali sopii erityisen hyvin täydentämään Natur och Kulturin oppimateriaalia Mål 1 ja Mål 2. Osa 1 liittyy Mål 1:een ja osa 2 Mål 2:een. Voit käyttää harjoituksia ilman kirjoja.

SFA Sweden

Olettaa, että osaat ruotsia. Ruotsia kaikille on SFI-Ruotsi maahanmuuttajille. Täältä löydät SFI:n opettajien kehittämiä oppimisresursseja, jotka on jaettu vaiheisiin. Tässä on noin 400 SFI-opettajien luomaa elokuvaleikettä sekä linkkejä eri vaiheisiin sopiviin verkkoharjoituksiin. Tämä ei ole täydellinen SFI-kurssi, vaan se kouluttaa valikoituja osia, jotta voit valmistautua SFI-kurssille ja oppia lisää ruotsia.

SFI Sweden

Olettaa, että osaat ruotsia. SFI-opettaja Annan linkkikeräys maahanmuuttajille Ruotsissa.

Språkvägen

Olettaa, että osaat ruotsia. Saadaksesi sivustosta kaiken irti sinun on ostettava kirja, ISBN 978-91-523-1145-5.

Svenska.nu

Olettaa, että osaat ruotsia tai suomea. Kuunnellaan teksti ja vastataan sitten kysymyksiin. Voit valita joko edistyneen tai helppolukuisen version. Aineisto perustuu valokuvaajan kuviin Pohjoismaista.

Nähdään lännessä! B1 +

Olettaa, että osaat ruotsia. Materiaali sisältää luettavia ja kuunneltavia tekstejä, niihin liittyviä kieliopin selityksiä ja harjoituksia, jotka on tehnyt Folkuniversitetet Göteborgissa.

Yle Kielikoulu - Yle Språkskolan

Se on palvelu, jonka avulla voit opiskella suomea tai ruotsia katsomalla Ylen mediasisältöjä sovelluksessa tai selaimessa.

50 Languages

Voit valita opiskeltavan kielen 50 kielen ( 50 Languages valita, mistä aloittaa tai mitä oppia.

€ Verkkokurssit ja verkkoresurssit

Babble

Olettaa, että osaat englantia, saksaa, espanjaa, ranskaa, italiaa, puolaa, portugalia tai ruotsia. Sinun on vastattava muutamaan kysymykseen itsestäsi, kirjauduttava sisään ja valittava sitten kurssi. 5-10 € / kuukausi

italki

Olettaa, että osaat englantia. Etsi online-tuutori. Helppokäyttöinen, näet tuutorien kalenterit heti.

Rosettastone

Olettaa, että osaat englantia. Saatavilla sekä verkossa että sovelluksena. Kolmen kuukauden ajan se maksaa noin 12 euroa kuukaudessa.

Verbal Planet

Saat online-tuutorin. Ilmainen kokeiluversio

Verbling

Olettaa, että osaat englantia. Löydä online-tuutori.

WordDive

Olettaa, että osaat englantia, ruotsia, suomea tai saksaa.

Swedishpod101

Olettaa, että osaat englantia

Tutoroo

Tutoroon avulla voit tavata oikean ruotsinkielisen tuutorin Helsingissä. Tällä hetkellä Tutoroon kautta on Helsingissä saatavilla yksi ruotsin kielen tuutori.

YouTube-kanavat

Academia Cervena

Kielivideoita kaikista pohjoismaisista kielistä.

Fun Swedish

Helppokäyttöiset selitykset ruotsin kielen ääntämyksestä, perinteistä ja muusta vastaavasta.

Lär dig svenska/Learn Swedish

A1, A2 ja kielioppia.

Svenska med Anastasia

Opi ruotsia aloittelijoille.

Svenska med Kalle

Kalle on SFI-opettaja, ja tässä on videoita, joita hän on tuottanut ja käyttää tunneilla.

The Swedish Family

Suosittu kanava, joka seuraa Tukholmassa asuvan, pian viisihenkisen perheen elämää.

Sovellukset

Aikuiset

Duolingo

Mondly

Rosetta Stone

Yle Kielikoulu - Yle Språkskolan

Lapset

Mokamera

Suomi
Powered by TranslatePress
Siirry sisältöön